Food from Spirulina revisited

Twee jaar geleden waren we erbij in het Nucleair centrum in mol (SCK/CEN) op het slotevent van het food from Spirulina Event. Dit omdat we onze missie naar Mars hadden met de LEGO mindstorm robots. Een leerling van onze school (Louis Dubois) mocht zelfs een vraag stellen aan Samantha Christoferetti die toen in het ISS aanwezig was. Dit jaar doen we nog steeds het STEM project Mission To Mars maar hebben we gelijktijdig het project STEM klimaat. Hierbij willen we verschillende onderzoeken doen naar CO2 en O2 met Vernier sensoren in een biochamber. We hebben dan ook beslist om het spirulina experiment van toen te herhalen maar nu met de Vernier sensoren om data te verzamelen.

onze inzending in 2015


Food from Spirulina 2015


STEM klimaat Spirulinna

volgt in 2017 – 2018

Post Author: STEM